kaikki kategoriat

näyttely Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutta > näyttely Uutiset

Kuinka käyttää kattolamellia?

Aika: 2022-08-24 Osumat: 68

Ihmisten elintason jatkuvan parantamisen myötä monia uusia tuotteita on jatkuvasti ihmisten näköpiirissä. kattoteräs on yksi uusista tuotteista, joka pystyy vastaamaan käyttäjien vesieristystarpeisiin, joten se on nopeasti saanut vahvan jalansijan markkinoilla. Joten kuinka käyttää kattoterästystä? Mihin kannattaa kiinnittää huomiota kattoreunuksia käytettäessä? Seuraava editori auttaa sinua ymmärtämään.
Kuinka käyttää kattolamellia
kattolistaa käytetään sekoituksen, maalauksen, kovettumisen, suojauksen ja tarkastuksen järjestyksessä. Kattolista tulee kaataa astiaan sekoittamista varten ennen käyttöä, eikä sitä voi kaataa kokonaan kerralla. Sitä on sekoitettava kaatamisen aikana. Sekoitusaika on edullisesti 3 - 5 minuuttia, ja sekoita sitten, kunnes siinä ei ole kokkareita tai hiukkasia. Se oli saatavilla.

图片 1

1. Sekoita maali kokonaan
Kattolista on sekoitettava täysin ennen käyttöä. Kaada ensin nestemäiset lisäaineet puhtaaseen sekoitusastiaan ja kaada sitten pinnoite hitaasti määritetyssä suhteessa sekoittaen. Sekoita hyvin 3–5 minuuttia, kunnes paakku ei muodostu. Hiukkaseton taso on hyvä ja se on käytettävä käyttöajan kuluessa. Voit myös käyttää koneita sekoittamiseen, yleensä 400-500 rpm.
2. Alustan käsittely
Voit käyttää teloja tai harjoja levittääksesi sekoitettua lietettä tasaisesti käsitellylle alustalle. Maalausprosessissa on päätettävä, maalataanko 2 kerrosta vai enemmän kuin 2 kerrosta käyttöympäristön ja suorituskykyvaatimusten mukaan. Yleensä vedenpitävän kerroksen paksuus on 1 mm, kun taas maanalaisen suunnittelun paksuus on 1.5-2 mm pitkä.

图片 2

3. Tee hyvä työ katon toinen kerros
Ensimmäisen kattolamellikerroksen viimeistelyn jälkeen on odotettava, kunnes se on hieman kuivunut eikä tartu käteen, ja sitten maalata toinen kerros, joka kestää yleensä 1-3 tuntia, mutta tilanne riippuu pohjapinnasta. . Se riippuu tiheydestä ja senhetkisestä lämpötilasta.

图片 3